Nyheder fra Gymnastikafdelingen

Vintersæsonen 2018-19 er i fuld gang, og tumler, mulitsal og hal summer af glade og svedige børn og voksne medlemmer, instruktører og hjælpere. Vi har 21 hold i gang, flere end nogensinde i foreningen. Det er vi ret stolte af :-).
Der er både velkendte hold og flere spændende nyheder, bl.a. to nye børnerytmehold, floorball M/K og Senior Motion på tværs af idrætsgrene onsdag formiddag. Senior Motion er blevet en stor succes med over 40 deltagere, og aktiviteten var nomineret til Årets Publikumspris ved Kolding Kommunes Fritidsfest den 1. februar (vi fik en flot 2. plads).

Der er stadig plads på langt de fleste af holdene, og efter nytår kan du deltage til halv pris på voksenholdene. Læs mere nedenfor. 

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer, instruktører og hjælpere et rigtigt godt og sundt nytår. Vi ses til en masse gode timer i hallen i 2019. 


Husk, at Gymnastikafdelingen har en Facebook side, hvor kan du følge os på "AVGIF Gymnastik - Alminde-Viuf". Vi har også en instagram profil, hvor du kan følge vores aktiviteter. Den hedder avgif_gymnastik. 
 

______________________________________________________________________________________________________________________________________
Generalforsamling 29. januar 2019

Tirsdag, den 29. januar afholdte foreningen den årlige generalforsamling i hallens cafeteria med et dejligt stort fremmøde på over 25 deltagere. 
Det var en hyggelig aften, der ud over den formelle dagsorden bød på lækker ostebuffet med rødvin, kaffe og te.

Ud over formandens årsberetning, der kan ses nedenfor, samt godkendelse af regnskab for 2018 og budget for 2019, fortalte Anders Funch fra AVGIF hovedforening om status på deres projekter, herunder indgangsparti og udenomsarealer ved hallen.  

Bestyrelsen sagde "farvel og tak - og måske på gensyn" til Nathalia Jochumsen, Lena Mensel Dohlman, Karin Kjær Jensen og Jette Sarnæs. To nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt: Stina Ladegaard og Pia Larsen.
Den nye bestyrelse har konstitueret sig som følger:

 • Annette Rohde, formand
 • Wiebke Boman Hansen, næstformand/sekretær
 • Stina Ladegaard, kasserer
      Tovholdere for udvalg:
 • Wiebke Boman Hansen, Ekstern kommunikation
 • Dorte Bundgaard, Events & aktiviteter
 • Anne Frost Nørgaard, Drift
 • Dorte Aakjær Jepsen, Innovation & samarbejde
 • Pia Larsen, HR & frivillige

Vi mangler frivillige hænder
 • Oplev at det er fedt at være frivillig, når vi i fællesskab har løst en opgave til glæde for vores små og store medlemmer
 • Lær nye mennesker at kende og udvid dit lokale netværk 
 • Få nye udfordringer, kompetencer og anerkendelse
 • Vær med til at fortsætte den positive udvikling af vores gymnastikforening
I opslaget nedenfor kan du læse, hvilke opgaver vi mangler DIN hjælp til. 
Nytårstræning 31. december

Traditionen tro havde AVGIF Gymnastik inviteret alle interesserede til gratis nytårstræning i hallen den 31. december 2018 kl. 9:30-11:00. 

Mette Kargo og Michael Dahl Nielsen sørgede for, at året blev afsluttet med manér, og at alle fik sved på panden.
De mange fremmødte ønskede efterfølgende hinanden godt nytår og skålede i et glas “bobler”.
Tilmelding til hold efter nytår

Følgende hold fortsætter efter nytår med ny tilmelding:
- SMART training, mandag kl. 18:45-19:45 (læs mere her på siden)
- Senior Motion, onsdag kl. 10:00-12:30
Tilmelding til begge hold er åben. 

Det er muligt at tilmelde sig som ny deltager for resten af sæsonen på de øvrige voksenhold (bortset fra yoga, der er fuldtegnet). Igen i år gælder princippet "1/2 sæson = 1/2 pris". Tilmelding er åben fra 1. januar.

Unge hjælpere på kursus

Her i efteråret har fem nye unge hjælpere været på 7 timers Minihjælper kursus for 12-13 årige i Aarup for at få forståelse for rollen som hjælper på et børnegymnastikhold. Nu er de max. klar til at byde ind på de respektive hold og tage endnu mere ansvar. 

I år har AVGIF Gymnastik 18 unge hjælpere i alt i alderen 12-18 år. Det er meget populært at være ung hjælper ikke mindst på grund af det gode fællesskab. 
 

Vintersæson program med 22 hold!

Så har vi endelig programmet for vinersæsonen på plads - og hvilket program! Vi kan tilbyde hele 22 hold - 9 børnehold og 13 voksenhold. Alle de velkendte hold fra sidste år er med plus flere nyheder. Aldrig har vi haft så mange hold på programmet, så det bliver en super svedig sæson :-). Vi håber, at vores medlemmer vil tage godt imod holdene.

Der er flere nyheder/gensyn: 

 • Hit Fit Kids Dance - rytmehold for 0.-1. klasse
 • Rytmetosserne - rytmehold for 2.-4. klasse
 • Springfabrikken opdelt i drenge spring og pige spring
 • Motion for herrer er tilbage
 • Senior Motion - idræt på tværs om formiddagen
 • Floorball M/K - stavsport for voksne
Læs mere om nyhederne og de andre "gamle kendinge" under holdbeskrivelser.

Ud over de 22 hold vil der være FællesFamilieFitness lørdag formiddag 4-5 gange i løbet af sæsonen med skiftende instruktører. 

Tilmelding er åben fra uge 36.


Spring workshop for drenge 31. august

10.000 drenge har prøvet gymnastik på 10 dage i det sydøstjyske - heraf 109 friske drenge fra 0.-4. klasse fra Alminde-Viuf Fællesskole. Arrangementet var et samarbejde mellem DGI, skolen og AVGIF Gymnastik. Fed energi i Multisalen denne fredag formiddag hvor alle havde en fest og bare gav den gas. 
 


Nyhedsarkiv

 • Gymnastikopvisninger

 • Forårssæson

 • Fælles træninger

 • Generalforsamlinger

 • mm

Nyhedsarkiv kan findes her


 

Kommende arrangementer 25-07-2018

23. februar       FællesFamilieFitness #4
2. marts           DGI opvisning Flemming Efterskole

                      (Skruemaskinen kl. 10.35)

3. marts           DGI opvisning i Spektrum i Vejle
(formiddag)      (Alle springhold
  + Rytmetosserne)

16. marts         DGI opvisning Ågaard Efterskole
                      (Salto- og Skruemaskinen kl. 10.15)

17. marts         Instruktørmøde

30. marts         FællesFamilieFitness #5

7. april             AVGIF gymnastikopvisning

8. juni             Sommerfest ved hallen

FællesFamilieFitness - lørdagstræning 

Vi fortsætter successen fra sidste år med fælles træning for hele familien lørdag formiddag hen over vintersæsonen.
Tilmeldning er ikke nødvendig. Du/I møder bare op og betaler 25 kr. pr. gang (kontant eller MobilePay). Børn under 12 år skal følges med en voksen og træner gratis med. Træningen vil variere fra gang til gang - afhængigt af instruktørteamet. 


AVGIF FællesFamileFitness #4 er lørdag 23. februar kl. 12:00-13:30 i hallen. Denne gang vil Karina D`Souza, Michael Dahl Nielsen, Anders Strandmark og Anne Mette Riber byde på dans, styrketræning og yoga for alle aldre.

De øvrige træningsdatoer kan ses i arrangementsoversigten ovenfor. 

Event "Bevæg dig for livet" 23. januar


Kolding Kommune og DIF/DGI underskrev den 23. januar 2019 i vores lokale hal visionsaftalen om at være “Bevæg dig for livet” kommune. Senior Motion og 0. klasserne fra Alminde-Viuf Fællesskole viste, hvordan store og små kan være aktive og hygge sig sammen. De sang “AVGIF hey” og børnene fik balloner og juice bagefter. En fin event, hvor vi fik vist vores fine faciliteter og aktiviteter. 
Der var et fint TV indslag i TV Syds middagsnyheder (1.20 min henne i udsendelsen) samt en artikel på deres hjemmeside.  
https://www.tvsyd.dk/…/23-…/1230/middagsnyheder-23-jan-2019…

Kursus for instruktører og hjælpere på børnehold

15. januar deltog godt 20 instruktører og hjælpere på børnehold i et internt kursus i Multihallen. Underviseren Michael Back sørgede for, at de fik lært
en masse nye, sjove lege, som alle de dejlige børn på vores små børnehold kan få glæde af i resten af sæsonen.  
Nyt hold SMART training efter nytår

I uge 2 starter vi et nyt hold SMART training med Berit O. Laursen som instruktør. Holdet træner mandag kl. 18:45-19:45 i multisalen (samme tid og sted som i efteråret). Alle kan være med, uanset alder og fysisk form. 


SMART training er en række sjove øvelser, der træner forskellige dele af hjernen, så du bliver bedre til at huske, fokusere og træffe beslutninger i din hverdag.  Balance og koordination bliver også skærpet, og der er en lang række andre fordele, f.eks. øget modstandskraft mod stress. Læs mere og se video her.


Udviklingsdag for instruktører, voksen hjælpere og bestyrelse


Drømme og visioner blev sat på papir, og samarbejde og kommunikation trænet i praksis mandag 11. juni i Viuf Medborgerhus, hvor over 20 af foreningens frivillige mødtes. Faciliteret af to dygtige DGI konsulenter fik vi en masse gode ideer at arbejde videre med. Som det nye vinterprogram vidner om er AVGIF Gymnastik i konstant udvikling. 👏
Tusind tak for en udbytterig og hyggelig aften med stort engagement fra alle.

AVGIF gymnastikopvisning søndag, 18. marts

 

Årets gymnastikopvisning i Alminde-Viuf Hallen fandt sted søndag d. 18. marts, hvor familie, venner m.v. var mødt op for at se, hvad vores 416 gymnaster og 40 instruktører/hjælpere har arbejdet med i vinterens løb. I år kunne vi glæde os over både en ny opvarmningshal og et nyt musikanlæg - begge fungerede perfekt. Hallerne var fyldt med forventning, smil og glæde, koncentration og fællesskab.  Det talstærke og veloplagte publikum klappede flot af vores 7 børne/ungehold samt to dygtige gæstehold, DGI 1014 Syd og ØSVN-Højen Voksenmix, begge med mange lokale gymnaster.  Det var som altid en dejlig eftermiddag med flotte opvisninger, kaffe, kage, hygge og snak - og røde balloner til alle børn.

Tusind tak til alle gymnaster for en rigtig flot opvisning. 
Tak til instruktører og hjælpere, for uden jer ingen gymnastik/fitness i AVGIF. Også en tak til alle forældre, bedsteforældre m. fl.  for hjælp med kagebagning, opbakning m.v.


Holdfotos kan se her
Alle de flotte billeder taget af vores frivillige fotografer Troels Vogt og Dorte Bundgaard kan ses her

 

DGI gymnastikopvisning i Spektrum Vejle og Aagård Efterskole


Vores dygtige springhold lavede traditionen tro opvisning i Spektrum i Vejle lørdag, 4. marts 2018 og Skruemaskinen var desuden på Aagard Efterskole lørdag 17. marts. 
 

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Alminde Viuf Gymnastik & Idrætsforening -Stagebjergparken 146, 6051 Almind - CVR-nummer 35691847