2019

Tilmelding til hold efter nytår

Følgende hold fortsætter efter nytår med ny tilmelding:
- SMART training, mandag kl. 18:45-19:45 (læs mere her på siden)
- Senior Motion, onsdag kl. 10:00-12:30
Tilmelding til begge hold er åben. 

Det er muligt at tilmelde sig som ny deltager for resten af sæsonen på de øvrige voksenhold (bortset fra yoga, der er fuldtegnet). Igen i år gælder princippet "1/2 sæson = 1/2 pris". Tilmelding er åben fra 1. januar.
2018

Forårsopvisning, søndag 7. april kl. 13:30

Søndag, 7. april åbner vi hallen for vores årlige gymnastikopvisning, hvor du kan se ikke mindre end 14 af vores hold på gulvet. Vi får også besøg af to gæstehold: ØSVN Ynglinge Rytme og Højen Sjipping. 
Vi glæder os til at se dig til en festlig dag. 
Se invitation til vores gymnaster inkl. program nedenfor. 
Nyt hold SMART training efter nytår

I uge 2 starter vi et nyt hold SMART training med Berit O. Laursen som instruktør. Holdet træner mandag kl. 18:45-19:45 i multisalen (samme tid og sted som i efteråret). Alle kan være med, uanset alder og fysisk form. 


SMART training er en række sjove øvelser, der træner forskellige dele af hjernen, så du bliver bedre til at huske, fokusere og træffe beslutninger i din hverdag.  Balance og koordination bliver også skærpet, og der er en lang række andre fordele, f.eks. øget modstandskraft mod stress. Læs mere og se video her.
FællesFamilieFitness - lørdagstræning 

Vi fortsætter successen fra sidste år med fælles træning for hele familien lørdag formiddag hen over vintersæsonen.
Tilmeldning er ikke nødvendig. Du/I møder bare op og betaler 25 kr. pr. gang (kontant eller MobilePay). Børn under 12 år skal følges med en voksen og træner gratis med. Træningen vil variere fra gang til gang - afhængigt af instruktørteamet. 


AVGIF FællesFamileFitness #4 er lørdag 23. februar kl. 12:00-13:30 i hallen. Denne gang vil Karina D`Souza, Michael Dahl Nielsen, Anders Strandmark og Anne Mette Riber byde på dans, styrketræning og yoga for alle aldre.

De øvrige træningsdatoer kan ses i arrangementsoversigten ovenfor. 

Børnegymnastikdag 21. januar
 

De små børnehold (forældre/barn, krudtugler og spilopper) hyggede sig traditionen tro et par timer i hallen en søndag formiddag i januar. Med leg, sang og redskabsbaner i den nye multisal blev der brændt en masse krudt af. Se de dejlige fotos nedenfor. 

Lørdagstræning - Fælles-Familie-Fitness

I vores nye Multisal lancerer vi nu et nyt tilbud med fælles træning for hele familien lørdag formiddag hen over vintersæsonen.
Tilmeldning er ikke nødvendig. Du/I møder bare op og betaler 25 kr. pr. gang (kontant eller MobilePay). Børn under 12 år skal følges med en voksen og træner gratis med. Træningen vil variere fra gang til gang - afhængigt af instruktørteamet. 


AVGIF Fælles-famile-fitness #5 er lørdag 21. april. Du kan glæde dig til sjov og svedig træning, der både appelerer til børn, voksne og "barnlige sjæle". 

De øvrige træningsdatoer fremgår ovenfor. 


AVGIF gymnastikopvisning søndag, 18. marts

 

Årets gymnastikopvisning i Alminde-Viuf Hallen fandt sted søndag d. 18. marts, hvor familie, venner m.v. var mødt op for at se, hvad vores 416 gymnaster og 40 instruktører/hjælpere har arbejdet med i vinterens løb. I år kunne vi glæde os over både en ny opvarmningshal og et nyt musikanlæg - begge fungerede perfekt. Hallerne var fyldt med forventning, smil og glæde, koncentration og fællesskab.  Det talstærke og veloplagte publikum klappede flot af vores 7 børne/ungehold samt to dygtige gæstehold, DGI 1014 Syd og ØSVN-Højen Voksenmix, begge med mange lokale gymnaster.  Det var som altid en dejlig eftermiddag med flotte opvisninger, kaffe, kage, hygge og snak - og røde balloner til alle børn.

Tusind tak til alle gymnaster for en rigtig flot opvisning. 
Tak til instruktører og hjælpere, for uden jer ingen gymnastik/fitness i AVGIF. Også en tak til alle forældre, bedsteforældre m. fl.  for hjælp med kagebagning, opbakning m.v.


Holdfotos kan se her
Alle de flotte billeder taget af vores frivillige fotografer Troels Vogt og Dorte Bundgaard kan ses her

 

Forårssæson 2018 - programmet er klar!

Forårssæsonen starter i uge 14 lige efter påske. Tilmelding er åben fra uge 12.
 Vi udbyder 6 hold, heraf en spændende nyhed (se nedenfor).

De to store springhold - Saltomaskinen og Skruemaskinen træner frem til sommerfesten 19. maj, hvor de giver sæsonens sidste opvisning. 


Square Workout ("træn selv")

Individuel træning søndag formiddag fra kl. 10.00-11.00 i multisalen. Hver runde i "firkanten" består af 4 x 4 øvelser og varer 12 min. Du bestemmer selv antal gentagelser, vægt og antal runder. En instruktør hjælper dig i gang. Læs mere her. 
Glæd dig til to nye hold efter nytår

Så er vi klar med to nye hold på programmet efter nytår. Du kan allerede nu tilmelde dig holdene:
 • SMART training - Forkæl din hjerne.  En række sjove øvelser, der træner forskellige dele af hjernen, så du bliver bedre til at huske, fokusere og træffe beslutninger i din hverdag.  Balance og koordination bliver også skærpet, og der er en lang række andre fordele, f.eks. øget modstandskraft mod stress. Instruktør er Berit O. Laursen. Læs mere og se video her.
 • Fitness-bold.  Med den nye multisal og det nye store redskabsrum har vi nu endelig fået mulighed for at udbyde et fitness hold, der træner styrke på og med den store bold. Der er særlig vægt på coretræning (mave og ryg). Instruktør er Tina Jessen, der også er træner på "Stram op". Læs mere her. 

Fitness-badge event 14. januar kl. 10.00

Er nytårsfortsættet et sundere 2018? 

Nu får du mulighed for at måle, hvor godt det rent faktisk står til, i forhold til et europæisk gennemsnit svarende til din alder og køn.

Vores fitness-badge event giver dig en individuel feedback vedrørende din fysiske form på følgende parametre - styrke, udholdenhed, reaktion, koordination og kropsholdning. 

Alle over 18 år kan være med. Alle del tests er nemlig blot en test af dit aktuelle niveau - du er ikke oppe imod andre.

Du vil modtage en personlig feedback, hvor du vil kunne se, hvor du bør fokusere din træning og/eller måske vælge dit næste hold ud fra. Du modtager også et certifikat svarende til dit opnåede niveau. Bestyrelsen eller trænerne i foreningen kan herefter også hjælpe dig med at vælge netop det hold, der bedst understøtter dit behov.

Du skal blot medbringe indendørs tøj du kan bevæge dig i. Dine sko bør ikke have en alt for blød bund. Herudover skal du medbringe et stopur i form af fx en smartphone eller et armbåndsur, en kuglepen og din mailadresse.

Så kom frisk og deltag - der er også plads til grin og hygge under testen. Vi starter kl. 10:00 og testen varer ca 15-20 minutter. 

KOM FRISK!

2017

Indvielse af multisal 4. november 2017

Det var en festdag, da den nye multisal blev officielt indviet lørdag, den 4. november med deltagelse af borgmester Jørn Pedersen, vores lokale byrådsmedlem Ole Alsted, AVGIF Hovedforening, skolelederen m.fl. Efter de obligatoriske taler blev hallen indviet af Jørn og Ole, der i flot stil hoppede over den røde snor i springgraven. I AVGIF gymnastik overrakte vi gavekort med en stor tak til vores hårdtarbejdende hovedforeningens medlemmer: Morten Wagner, Henrik Lindholm, Hans Christian Boman Hansen og Trine Rosenkrantz.

Efterfølgende blev der serveret bobler, sodavand og kransekage. De lokale foreninger inkl. AVGIF Gymnastik præsenterede deres tilbud på stande i den store hal, mens der var kø for at hoppe i springgraven. Mange tak til de mange fremmødte, der var med til at festliggøre denne store dag. 

Kursus i multisalen for 20 instruktører og hjælpere

En af de første aktiviteter i den nye multisal var et 4-timers kursus den 31. oktober for instruktører og hjælpere på børnehold fra 1 1/2 til 10 år. 
De 20 deltagere lærte nye lege, opbygning af springbaner og springmodtagelse. Alle hyggede sig og fik ny læring og inspiration til vinterens træning. 

DGI Landsstævne 2017 i Aalborg  - AVGIF motionsmix lavede flot opvisning 


Lørdag, den 1. juli kl. 14.40 skinnede solen fra en skyfri himmel, da AVGIF motionsmix lavede den længe ventede opvisning på Utzon gulvet ved havnefronten i Aalborg. Deltagerne fik mange gode minder med hjem fra nogle fantastiske dage i Aalborg, hvor fællesskab og hygge var i fokus. Se fotos og video her. 

 

Vintersæson er nu klar - se program her

Programmet for den nye sæson er nu klar. Med hele 15 hold indenfor gymnastik og fitness, er der noget for enhver smag - både velkendte og nye hold.

Årets nyheder er:
 • "You Turn - sunde vaner". Det er et 10 ugers forløb for dig, som gerne vil ændre noget i din livsstil og finde glæde i en eller anden form for bevægelse. Holdet ledes af en af vores allermest erfarne instruktører Bente Kjems Dyring. Læs mere her
 • Seniorgymnastik M/K - formiddag. Med den nye Multisal har vi fået mulighed for at tilbyde et formiddagshold for seniorer M/K. Vi er meget glade for at kunne byde Gerda velkommen tilbage som instruktør. Holdet er for både kvinder og mænd, og alle kan være med, uanset om man er nybegynder eller øvet. Målgruppen er 60+, men hvis du har tid og lyst til at træne mandag formiddag kl. 9.00 er du meget velkommen. Læs mere her

Vi starter op i uge 36, You Turn dog først i uge 40 og Seniorgymnastik i uge 43.
Se programmet neden for og læs mere her og under holdbeskrivelserne. 

 

Generalforsamling 25. januar 
 

Den årlige generalforsamling blev afholdt i cafeteriet i Hallen den 25. januar. Det var en hyggelig aften, der ud over den formelle dagsorden bød på lækker ostebuffet med rødvin, kaffe og te.
Ud over formandens årsberetning, der kan ses nedenfor, samt godkendelse af regnskab for 2016 og budget for 2017, fortalte Hans Christian Boman Hansen fra AVGIF hovedforening om status på halprojektet. 

Bestyrelsen sagde "farvel og tak - og måske på gensyn" til ét enkelt medlem, suppleant Anni Tonsberg. De øvrige på valg ønskede heldigvis genvalg. Den nye bestyrelse har konstitueret sig som følger:

 • Annette Rohde, formand
 • Wiebke Boman Hansen, næstformand/sekretær
 • Dorte Bundgaard, Kasserer
 • Karin Kjær, medlem
 • Jette Sarnæs, medlem
 • Karina Have Mehlsen, medlem 
 • Anne Frost Nørgaard, medlem 
 • Helle Klogborg Rath, suppleant 
 • Dorte Aakjær Jepsen, suppleant (ny)
CrossGym åben træning hen over sommeren

Michael Dahl Nielsen holder udendørs CrossGym når vejr og vind tillladet det. Alle er velkommen - det koster gratis og kræver ingen tilmelding. Medmindre andet er nævnt, foregår træning udendørs ved Alminde-Viuf Hallen. 

Tidspunktet vil blive annonceret af Michael på vores Facebook side, når en fællestræning "presser sig på".💪
Kom gerne ca. 10 minutter før træningsstart, så du kan bære redskaberne udendørs.

Forårssæson 2017 med nyhed
 

Så er vi klar med gymnastikprogrammet for forårssæsonen, der byder på både velkendte og nye hold inden for gymnastik og fitness.

Yoga har fået ny instruktør, da Anne Mette Riber holder en lille pause pga. nyt job i København. Vi byder derfor velkommen til Marianne Uhrskov Jensen, der også er uddannet DGI yoga instruktør og bl.a. underviser i Vonsild Gymnastikforening.

FunFitness tilbydes nu hver onsdag, og så er Michael Dahl Nielsen klar til at introducere Kids CrossGym. Holdet er for børn fra 4. klasse og op til 14 år, der gerne vil lave styrketræning. Træningen vil bestå af dels leg med høj puls og dels et styrkeprogram med udgangspunkt i egen kropsvægt (CrossGym7 øvelser). Der vil dog også blive introduceret lette vægte. 

Du kan se programmet og læse mere om holdene under træningstider og holdbeskrivelser

Du kan tilmelde dig holdene her fra mandag 3. april.   


Vi glæder os til at byde velkommen til en ny forårssæson med en masse god gymnastik/fitness.

Børnegymnastikdag 15. januar
 

De små børnehold (forældre/barn, krudtugler og tumlinge) hyggede sig traditionen tro et par timer i hallen en søndag formiddag i januar. Med leg, sang og redskabsbane med der brændt en masse krudt af. Se de dejlige fotos nedenfor. 

Vinterferie event i uge 7

Der er mange måder at bruge sin vinterferie på.... en af de bedre er at dyrke motion sammen med familie, venner og andre lokale fra Alminde-Viuf området. 

I uge 7 holder de "almindelige" hold vinterferie, men der er 2 timers FunFitness på søndag d. 12.00 og vinterferie-træningsevent tirsdag, torsdag og fredag kl. 19.00-20.00 i hallen. Alle er velkommen, tilmelding er ikke nødvendig. Pris 25 kr pr. gang, gratis deltagelse for børn under 12 år. Læs mere nedenfor. 
Vi glæder os til at dig!

 

Bowlingaften for unge hjælpere
 

Fredag, den 28. oktober 2016 var vores unge hjælpere samlet til en hyggeaften med spisning, bowling og laser-matic. Det er en aften, alle ser frem til, og i år deltog ikke mindre end 10 unge hjælpere sammen med vores unge hjælper udvalg (Karin, Anne og Jette). De hyggede sig max. 

Nyhed - FunFitness træninger - start 8. januar


Så er 2017 skudt i gang!!

Har du også et nytårsfortsæt om at komme i bedre form, eller har du bare lyst til en god omgang godt humør og sved på panden?? Uanset, så er FunFitness det rette for dig!

Vi afholder seks FunFitness træninger på nedenstående søndage kl 10-12 i hallen og vi håber meget på at se dig!

FunFitness er som altid delt op i tre forskellige moduler - løb/styrke/fun og der er garanti for sved på panden og godt humør! Vi starter med en lille udendørs løbetur/gåtur, hvis vejret tillader det - så husk både indendørs og udendørs sko. 

Så kom frisk - vi glæder os til at se så mange som muligt! Det koster 50 kr pr gang eller 200 kr for alle seks træninger. Man skal minimum være 15 år for at deltage. 

Datoerne for træningerne er som følger. Alle dage kl. 10.00 - 12.00:

Søndag den 8. januar
Søndag den 12. februar
Søndag den 12. marts
Søndag den 9. april
Søndag den 7. maj
Søndag den 11. juni

Skynd dig at skriv dem i kalenderen og så ses vi!

2016


 

Nyhed - Håndboldfitness event

Så kom håndboldfitness også til AVGIF :-)
Fire friske kvinder glæder sig til at give den gas med dig oppe ved og inde i hallen, med Puls, Power og Play - (løb/ gang, cirkeltræning og sjov håndbold).
Alle kan deltage, uanset om du er mand, kvinde, har spillet håndbold før eller ej. Du skal bare have lyst til at have det sjovt og være min. 15 år.

1. Event forgår lørdag,den 15. Oktober
I Alminde/Viuf hallen fra kl. 10.00 til 12.00.

2. Event foregår søndag, den 13. November
I Alminde/Viuf hallen fra kl. 12.15 til 14.15.

HUSK både inde og ude tøj/sko.

Pris incl. et stykke frugt 50.00 kr.

Eventens forløb (cirka tider for 1. event):

Kl.10.00 - 10.35 PULS - udenfor hallen.
Her vil vi blive varmet op ved forskellige aktiviteter og derefter vil der være en lille rute, som du enten kan løbe eller gå - alt efter dagsformen.

Kl. 10.45 - 11.15 POWER - inde i hallen.
Her vil kroppen rigtig vil blive arbejdet igennem med en omgang cirkeltræning. Du kan være sikker på at alle dele af kroppen kommer i brug.

Kl. 11.25 - 12.00 PLAY - inde i hallen.
Så er det tid til det sjove, for nu skal der spilles håndbold på små baner med en "blød" håndbold, så alle kan deltage. Måske vil der undervejs i kampene blive indlagt forskellige opgaver.

Syntes du det lyder som noget du bare må prøve, så mød op. Der er ingen forhåndtilmelding.
Du kan læse mere om håndboldfitness her.


Vi glæder os til at se DIG.
Hilsen Karin, Karina, Anna og Fie (AVGIF Gymnastik og Løb)

 

Kr. Himmelfartstræning med sjov, leg og sved på panden
- gratis event med løb og CrossGym


Torsdag, den 5. maj kl. 19.00 - 20.30 ved Alminde-Viuf Hallen afholdte AVGIF Løb og AVGIF Gymnastik en fælles gratis event med ca. 30 deltagere i alle aldre.

De kreative løbeinstruktører havde arrangeret en super sjov fotosafari.  Inddelt i hold af fire personer skulle følgende fotoopgaver løses. Tag et billede af:
- det største træ du kan finde
- noget smukt, stort og rødt
- en flok dyr
- en selfie på en bakketop
- en hvid bil med ulige nummerplade
- af noget hylende morsomt
- af flest mulige mennesker foran en butik
- hvor tallet 28 indgår.
 

Du kan se mange flere af de kreative og sjove fotos på vores Facebook side.
Efterfølgende var der svedig CrossGym med Karoline og Anne i hallen.
En stor tak til både instruktører og deltagere for at støtte op om eventen.  

 


Gymnastikopvisning 2016

Årets gymnastikopvisning i Alminde-Viuf Hallen fandt sted søndag d. 13. marts, hvor familie, venner m.v. var mødt op for at se, hvad vore godt 400 gymnaster og 32 instruktører/hjælpere har arbejdet med i vinterens løb. Ikke mindre end 12 af foreningens i alt 16 hold var repræsenteret på gulvet denne dag. Derudover kom DGI Max-holdet som gæstehold og leverede en flot opvisning med spring og rytmik.  Det var som altid en dejlig eftermiddag med flotte opvisninger, et veloplagt publikum, kaffe, kage, hygge og snak.

Tusind tak til alle gymnaster for en rigtig flot opvisning. 
Tak til instruktører og hjælpere, for uden jer ingen gymnastik/fitness i AVGIF. Også en tak til alle forældre, bedsteforældre m. fl.  for hjælp med kagebagning, opbakning m.v.

Klik her for at se flere billeder fra dagen

Fit Kid Dance er med igen !

Danse/rytmehold for 0.-2. klasse er kommet med i sæsonprogrammet her lige inden sæsonstart. Liselotte Dybro, der også var instruktør på holdet sidste sæson, kunne alligevel ikke undvære de søde børn og er nu klar til en ny sæson med sprudlende dans/rytme. 
Holdet træner mandag kl. 17.00-17.55 på skolen og starter i uge 36 ligesom alle de øvrige hold. Læs mere under holdbeskrivelsen. 

Årets gymnastikopvisninger 07-02-2016
Ud over vores lokale gymnastikopvisning søndag den 13. marts har vores store børnehold deltaget i følgende opvisninger:

Lørdag, den 5. Marts i DGI-Huset, Vejle
Søndag, den 6. Marts på Elbæk Efterskole

Alle hold lavede flotte opvisninger. Du kan se billeder fra opvisningen i Vejle her

Generalforsamling 27. januar

Den årlige generalforsamling blev afholdt i cafeteriet i Hallen den 27. januar. Det var en hyggelig aften, der ud over den formelle dagsorden bød på lækker ostebuffet med rødvin, kaffe og te.
Ud over formandens årsberetning, der kan ses nedenfor, samt godkendelse af regnskab for 2015 og budget for 2016, fortalte Morten Wagner fra AVGIF hovedforening om status på halprojektet. 

Bestyrelsen sagde "farvel og tak - og måske på gensyn" til Bente Kjems Dyring, Birgitte Wagner og Marianne Kristoffersen. Den nye bestyrelse har konstitueret sig som følger:
 • Annette Rohde, formand
 • Wiebke Boman Hansen, næstformand/sekretær
 • Dorte Bundgaard, Kasserer
 • Karin Kjær, medlem
 • Jette Sarnæs, medlem
 • Karina Have Mehlsen, medlem (ny)
 • Anne Frost Nørgaard, medlem (ny)
 • Anni Tonsberg, suppleant
 • Helle Klogborg Rath, suppleant (ny)
Yoga & CrossGym events

Se fotos her fra yoga & CrossGym eventen 4. oktober. 
De to kyndige instruktører Anne Mette Riber og Michael Dahl Nielsen sørgede for at alle muskler blev rørt, og kroppene godt ømme.
Børnefællestræning 17. januar 2016

Der var smil og glade ansigter i Hallen en kold januar søndag, hvor de mindste børnehold - Forældre/barn, krudtugler og Tumlinge - mødtes til to timers fælles gymnastik, leg og hygge. Se flere fotos i galleriet.

Forårsprogram 2016 er klar

Nu kan vi præsenteret programmet for forårssæsonen 2016, der byder på både velkendte og nye hold inden for gymnastik og fitness.

Vi er glade for at kunne tilbyde et dance hold igen, nemlig Functional Dance med en ny instruktør Anne-Lene Nielsen.

Du kan læse mere om holdene under træningstider og holdbeskrivelse.
Du kan tilmelde dig holdene her. 

Vi glæder os til at se nye såvel som gamle medlemmer til forårssæsonen, der starter efter påske. 

Zumba & Hit Fit Dance events

Der var stor tilslutning, glade og svedige smil til de tre Dance events i november, december og januar. Der blev brændt en masse kalorier af til god musik med Mette Lund Hoelgaard som super oplagt instruktør. Se foto neden for.

Gå styrket ind i 2016 med AVGIF Gymnastik 

Den 31. december 2015 blev nytåret skudt i gang med en svedig gang CrossGym i Alminde-Viuf Hallen efterfulgt af en kop "bobler" og et godt nytår!
Se fotos fra arrangementet nedenfor. 

På grund af for lille interesse for holdet oprettes nyt hold desværre ikke. 

B
abygymnastik starter ny sæson efter nytår

Babygymnastik starter en ny sæson den 5. januar 2016. Holdet træner tirsdag 16:15-17:10 i Hallen (lille sal) og er for babyer på ca. 4-18 mdr. (skal kunne holde hovedet selv). 

På dette hold styrkes både mor og baby: Sansestimulation og motorikøvelser for baby samt efterfødselstræning for mor med fokus på bl.a. bækkenbunden.  

2015


 

Vintersæsonens arrangementer 17-09-2015

26. september    AV fest
4. oktober          Yoga & CrossGym event
1. november       Yoga event
8. november       Yoga & CrossGym event
14. november     Zumba & Hit Fit Dance event
12. december      Zumba & Hit Fit Dance event
31. december      Godt nytår med CrossGym
17. januar           Børnegymnastikdag 
23. januar           Zumba & Hit Fit Dance event
27. januar           Generalforsamling
30. januar           Springdag i KIF Centret
13. marts            Gymnastikopvisning i AVGIF


 

Springinstruktør Claus Buhl - Årets leder 2014

Efter indstilling fra hovedforeningen for Alminde – Viuf Gymnastik og Idrætsforeninger, har Frøs Herreds Sparekasse i Kolding tildelt årets lederpris 2014 til Claus Buhl. 

Læs mere her

Sæsonprogram 2015-2016
Så er vi klar med gymnastikprogrammet for næste vintersæson, der starter i uge 36. Tilmelding her på hjemmesiden fra uge 38, dvs. at du gratis kan prøve holdene de første to uger og finde det hold der passer dig eller dit barn. Se programmet her.
Vi glæder os til at se nye og gamle medlemmer til en ny sæson med en masse god gymnastik/fitness.

 
Instruktør søges til Zumba/Dance Fitness
 
Kan du lide at danse, og du lyst til at undervise en time om ugen i Zumba, Dance it eller lignende Dance Fitness? Så hører AVGIF Gymnastik gerne fra dig.
 

Vi er åben over for dine ønsker til indhold, blot det er en slags Dance Fitness, hvor der forbrændes en masse energi til fed musik - latinamerikanske rytmer eller gamle og nye hits. En svedig time, hvor både puls og humør ryger helt i top.
Holdet skal være med forholdsvis simple koreografier, så alle kan være med, både begyndere og øvede.

Vi forestiller os, at du har erfaring med fitness, dans eller gymnastik, enten som udøver eller instruktør. Du har udstråling og energi, og du brænder for at undervise og bevæge dig til musik. Vi betaler gerne for nødvendige kurser, f.eks. DGI’s Dance it eller lign.
 
Henvendelse til formand Annette Rohde, 
tlf. 52 13 94 07.

Nyt fitness hold – ”stram op” 

Med en lille forsinkelse er vi nu klar med endnu
et fitness hold for voksne
 
Mandag, kl. 18.15 – 19.15 på skolen

Instruktør: Tina Jessen
Start: 14. september

 
Tina Jessen har tidligere haft fitness hold i AVGIF
og har nu meldt sig på banen igen.
 
”Stram op” er en time, som udfordrer kroppens styrke, balance og muskler. Der fokuseres på opstramning af hele kroppen og arbejdes bl.a. med kroppens egen vægt, håndvægte, bodybar, elastikker m.m.
Teknik vil blive grundigt forklaret i alle øvelser.
 
Hvis dette er noget for dig, så mød op på skolen 14. september. De første par gange kan du helt uforpligtende prøve holdet.

Vel mødt!

Sensommer-CrossGym


3 x onsdag i august måned – første gang 12. august
KL. 19.00-20.00 v/Alminde-Viuf Hallen
Instruktør: Michael Dahl Nielsen 

Som en forsmag for på den nye vintersæson, der starter i uge 36, har vi et GRATIS tilbud til alle (15 år +). Vi kombinerer elementerne fra CrossGym med de nyindkøbte Suspension Trainers. Det betyder, at du kommer til at arbejde med core stabilitet og styrke, når du bruger Suspension Trainer og Kettlebell kombineret med høj puls via bl.a. interval løb.

Vi mødes onsdage klokken 19.00 foran hallen og tager udstyret med udenfor. På holdet arbejder vi typisk sammen i mindre hold eller to og to. Højintensiteten varer ca. 30 min. ud af den samlede tid på 60 min. Instruktør anviser alternative styrkeøvelser, hvis der er behov for dette. Så alle kan være med. Vi garanterer, at du går hjem med et smil på læben og fornyet energi.


 
Nyt event - Barnevognsfitness

Lørdag, 22. august kl. 10.00 - ca. 11.00
ved Alminde-Viuf Hallen
Instruktør: Mette Flink

Barnevognsfitness er sjov motion med din barnevogn/ klapvogn. Vi kommer ud iden lokale natur, får en masse frisk luft og arbejder kroppen godt igennem.
Der er fokus på genopbygning af kroppens kerne og stabilitet. Vi laver konditionstræning og kommer igennem øvelser for bækkenbund, mave og ryg.
Alle kan være med.

Kom og vær med til en times god træning i den dejlige natur sammen med din guldklump og andre mødre.
Barnet skal helst have indtaget et solidt måltid inden start.

Eventet er en teaser til vores nye hold mor/baby stimulastik.

Det koster 50 kr. inkl. vand/frugt. Betaling på dagen via mobile pay. Du behøver ikke tilmelde dig, men blot møde op.

 


Gymnastikopvisning 2015

 

Årets gymnastikopvisning i Alminde-Viuf Hallen fandt sted søndag d. 22. marts, hvor godt 400 betalende gæster var mødt op for at se, hvad vore godt 400 gymnaster og 34 instruktører/hjælpere havde arbejdet med i vinterens løb. Ikke mindre end 13 af foreningens i alt 16 hold var repræsenteret på gulvet denne dag. Derudover kom DGI Ynglinge Syd som gæstehold og leverede en imponerende opvisning med spring og rytmik.  Det var som altid en dejlig eftermiddag med flotte opvisninger, et fantastisk publikum, kaffe, kage, hygge og snak.

Tusind tak til alle gymnaster for en rigtig flot opvisning. 
Tak til instruktører og hjælpere, for uden jer ingen gymnastik/fitness i AVGIF. Også en tak til alle forældre, bedsteforældre m. fl.  for hjælp med kagebagning, opbakning m.v.

Klik her for at se billeder fra dagen

 

 


Opvisning i DGI Huset i Vejle

Lørdag den 14. marts deltog foreninges tre springhold samt Rytme Teens i DGI's forårsopvisning i Vejle. Alle hold gav en rigtig flot opvisning lørdag morgen foran et stort publikum. Billeder fra deres flotte opvisning kan ses her


2014


 


Glad og festlig gymnastikopvisning

Søndag 6. april var en småkold og fugtig forårsdag, men i Alminde-Viuf Hallen var der fest og glade smil i anledning af årets gymnastikopvisning. En dag store og små altid ser frem til med forventningens glæde. En dag fyldt af traditioner.
Det var en festlig dag, hvor 10 af foreningens 15 hold var på gulvet og viste, hvad de har arbejdet med i vinterens løb.
 
Efter den traditionsrige indmarch og fanehilsen – i år med foreningens nye juniorfane i brug – lavede alle gymnasterne en lille, fælles opvarmningsserie. Der blev hoppet og svunget og lavet store kredse rundt om de mindste børn.  Serien kan ses her
 
På de syv børnehold var alle aldre repræsenteret lige fra forældre/barn og til de store springere på 12 år. Som sædvanligt var kreativiteten stor og humøret højt. Der blev sprunget, løbet, hoppet, danset og sunget.  Der var små sørøvere og yndefulde piger med tøndebånd og paraplyer. På springholdene blev der vist vejrmøller, kolbøtter og saltoer, og springernes udvikling år for år ses tydeligt. 
 
Motionsdamer trak i publikum 
Igen i år var det en stor fornøjelse at se de friske og rørige motionsdamer på gulvet. Holdet var ramt af frafald på dagen, men via toastmaster Anne Mette Riber opfordrede holdet publikum til at deltage i motionsdamernes opvisning. De blev taget på ordet, og hurtigt myldrede store og små gymnaster og publikummer ind på gulvet og sørgede for, at de 8 damer ikke var alene. Det var et festligt, impulsivt indslag, der fik folk op af stolene.

 


Forårsopvisninger, DGI Sydøstjylland


Lørdag den 15. marts deltog fire af forenings børnehold i DGI’s forårsopvisning i DGI Huset i Vejle: 
Funky Chicks, Springpiger- & drenge, Lille Springmix samt Flower Power.

De dygtige gymnaster gav en rigitg flot opvisning.


Hjælpeinstuktører på kursus

Det var 3 trætte, men stolte hjælpeinstuktører, som søndag kom hjem efter at have bestået DGI's hjælpeinstuktørkursus. Kurset giver de unge indsigt i og viden om gymnastikuddannelsen med henblik på et gymnastikinstruktørarbejde i en folkelig forening.


 

2013


 

Springdag

Søndag den 3. november var foreningens springhold på en lille springtur til KIF hallerne, hvor bla. blev prøvet kræfter med bla. pomfritgraven. 
En super dag både for gymnaster og instruktører/hjælpere. 

 

Der kan ses flere billeder her
 

Et forrygende program ved årets gymnastik-opvisning 

En fantastisk dag med masser af gymnastik – lige fra de små på forældre/barn holdet til de modne damer på motionsdamer.

Der var masser af smil, sjove bevægelser, flotte spring, der var piger med pomponer, racer kører, boksende piger og Zumba vrikkende hofter.

Stor tak til alle, som var med til at gøre denne dag til noget helt specielt.

Se flere billeder fra dagen her
 

Forårsopvisning i DGI-Huset i Vejle

Lørdag den 9. marts deltog Flower Power, Rytmetøser og Springpiger og drenge i DGI's forårsopvisning i Vejle. En rigtig flot opvisning af alle holdene. En stor oplevelse for alle gymnaster og deres instruktører.Hyggearrangement

Fredag den 22. februar var foreningens unge hjælpere samlet til hygge og socialt samvær i Bowl'n Fun. En aften hvor der blev kæmpet i disciplinerne Bowling og Laser Matic men også tid til hygge og udveksle gymnastik-erfaringer.


 

Generalforsamling

Foreningen afholdte torsdag den 17. januar generalforsamling.

Mange tak til de fremmødte - rigtig dejlig at se så mange.

En stor tak til Lene og Heidi for deres store arbejde i bestyrelsen og velkommen til Berit.


Klik her for at læse formandens beretning


 

2012


 

Gymnastikopvisning 2012 

Søndag den 25. marts, var flaget hejst ved Alminde-Viuf Hallen i anledning af årets gymnastikopvisning. En dag, store og små altid ser frem til med forventningens glæde.  En glad og festlig dag, hvor 13 af foreningens 16 hold viste, hvad de havde arbejdet med i vinterens løb.
 
Stor aktivitet og nye tiltag
Med 477 gymnaster, godt 30 instruktører og hjælpeinstruktører sprudler gymnastikforeningen af liv og nye tiltag. Hele fire af foreningens seks voksenhold var på gulvet, heraf som et nyt indslag også det ene af de to Zumbahold. De friske kvinder svingede hofterne til humørfyldte latinamerikanske rytmer.

Livsglade børn i alle aldre
Børneholdene spændte vidt fra forældre/barn til springmix/rytmetøser for 3.-8. klasse. Som sædvanligt var kreativiteten og livsglæden stor, og der blev sprunget, løbet, hoppet, danset og sunget.  Der var sørøvere, piger i gummistøvler og med vimpler, redskabsbaner, flotte vejrmøller, koldbøtter og saltoer. 
 
Årets gæstehold var Juniorholdet fra Øster Starup – Vester Nebel Idrætsforening. På dette nabohold med ca. 40 unge gymnaster deltager flere drenge og piger fra Almind-Viuf, der viste spændstig gymnastik og flotte spring.

Tak til alle for en god sæson
Her ved sæsonafslutningen skal lyde en stor tak til alle gymnaster, forældre, instruktører og hjælpere for en rigtig god sæson. Uden vores dygtige og engagerede instruktører og hjælpere ville dette ikke være muligt.


 

Børnedag/fællestræning

Rigtig mange børn og deres forældre havde fundet vej til hallen søndag den 22 jan fra kl. 10.00 - 12.00. Her blev der løbet, leget med sækkeposer, lavet tryllerier og så blev der lavet en kæmpe stor redskabsbane til stor glæde for alle de små gymnaster. Midtvejs var der en lille pause med lidt frugt og super lækre hjem bagte boller som nogle søde forældre havde bagt.
 
En rigtig hyggelig, glad og sjov formiddag, hvor alle fik rørt sig til varmen her i den kolde januar.Tak til Rikke og alle andre der var med til at lave en god dag i hallen.


Stemningsbilleder kan ses her
 
Fællestræning 

Lørdag den 4. februar var ca. 30 gymnaster fra Flower Power, Springpiger, Lille springmix og Springmix samlet i Kolding hallerne til 2½ times fællestræning.

Dagen startet med en flot opvarmning ved Mette. Herefter skulle der prøves kræfter med hallens springfaciliteter så som skumgrav, nedsænket trampoliner og springgrav. Nye spring blevet prøvet af og der kom sved på panden både blandt gymnaster og instruktører.


Det var en flok trætte men glade gymnaster, som blev hentet sidst på eftermiddagen.

 

En stor tak til instruktører og hjælpere for dagen.
 

Billeder fra dagen kan ses her
 

2011 

 Gymnastikopvisning


Søndag den 25. marts kl. 12.30 i Alminde-Viuf hallen.

Program
 

Zumba

Mette der er instruktør på et af vores nye tiltag i denne sæson, nemlig zumba har skrevet følgende;
 
"Der blev danset, svedt og ikke mindst grint, da zumba sæsonen startede op i AVGIF i september. Fremmødet var stort og tungen blev holdt lige i munden, mens hofterne vrikkede, og sveden sprang frem.
Som et nyt tilbud er det nu muligt, at få rørt sig hver tirsdag og onsdag til en gang humørfyldt dansefitness til latinamerikanske rytmer. Holdene træner indtil videre frem til midt i december, men selvfølgelig bliver det også muligt at forbrænde de ekstra kalorier efter jul.

Zumba er hurtigt blevet en kæmpe succes, fordi den kan danses uden partner. Den kan danses af gamle, unge, tykke, tynde og den kan danses af gode dansere og dansere uden rytme og kondition. Det handler blot om at give slip og have det meget, meget sjovt."

 

Generalforsamling

Torsdag den 19. januar 2012 – kl. 19.30 i Alminde-Viuf hallen

Mange tak til de fremmødte - rigtig dejlig at se så mange.

En stor tak til Hanne og Berit for deres store arbejde i bestyrelsen og velkommen til Birgitte, Bente og Annette.

En ekstra stor tak til Heidi som har lagt et stort stykke arbejde i foreningen i de år hun har været formand for foreningen.

Bestyrelsen har konstitueret sig og den nye bestyrelsen kan ses her


Klik her for at læse formandens beretning


 

Gymnastik sæsonen 2011 - 2012 er godt i gang
 
Så er de kortere dage igen på vej, de mørke aftner kommer stadig tidligere og kulden mærkes - Men med efteråret kommer også alle vinterens aktiviteter og i AVGIF Gymnastik, er langt de fleste hold godt i gang. Der har generelt været god søgning til holdene og vi kan glæde os over, at store og små søger motionen og glæden ved at bevæge sig sammen med andre.

 

Vi har igen i år øget vores antal af medlemmer og er nu på på 478 aktive deltagere :-)

Vi håber alle vil få en svedig og sjov sæson, hvor fokus vil være glæden ved at bevæge sig og gøre det sammen med andre lokale.


 

2010


 

Gymnastikopvisning


Lørdag den 2. april havde rigtig mange valgt at ligge vejen forbi hallen for at se foreningens gymnastikopvisning. Hallen var fyldt til bristepunktet og de fremmødte fik set rigtig meget flot gymnastik.

 

En rigtig skøn dag, hvor der var mange forskellige indslag. Der var bl.a. besøg af indianer og cowboy, seje springfyre, paraply vrikkende quinder, grønne springdrenge, rigtige dygtige rytmepiger, et lille hold motionsmix, efterabende forældre/barn, cowboy dansende flowerpower, steppende damer og til sidst men ikke mindste en flok springende piger.

KIF’s super aspiranter var gæstehold og gav en rigtig flot opvisning.  


En stor tak til alle de frivillige som var med til at gøre dagen helt perfekt. En ekstra tak til alle instruktører og hjælpere som har ydet en stor indsats sæsonen igennem. Dette skinnede klart igennem på dagen.

 

Vi ses alle igen til september, hvor vi er klar med en ny sæson.


Billeder fra dagen kan ses her
 

Ungdomslederpris


Mathilde Kofoed har fået tildelt Kolding kommunes ungdomslederpris 2010. Prisen blev overrakt på Koldinghus lørdag den 26. februar.

Der kan læses mere her

Et stort og velfortjent tillykke til Mathilde.


Fællestræning


Lørdag den 12. marts afholdte springpiger, drengefræs 1 og 2 fællestræning på Ågård efterskole.  Et par gode timer, hvor der bl.a. blev prøvet mange grænser af. Lidt stemningsbillder kan ses under Galleri.

Fælles træning Krudtugler/Tumlinge

Søndag den 23. januar holdte Krudtugler og Tumlinge fællestræning i hallen.
En lille flok gymnaster og forældre var mødt op til et par hyggelige timer med leg på bl.a. den meget anderledes og udfordrende redskabsbane. Lidt stemningsbilleder kan ses under Galleri


Generalforsamling


Foreningen afholdte generalforsamling torsdag den 20. januar 2011. 

 • Formandens beretning kan læses her

 • Foreningens regnskab og budget blev godkendt.

 • Alle bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg blev genvalgt.

 


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Alminde Viuf Gymnastik & Idrætsforening -Stagebjergparken 146, 6051 Almind - CVR-nummer 35691847