Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening

DGI Landsstævne 2022


DGI Landsstævne 2022 – skal du med AVGIF Motionsmix til Svendborg?

Til sommer afholder DGI Landsstævne i Svendborg den 30. juni – 3. Juli 2022, og AVGIF Gymnastik stiller med et motionsmix hold. Vi har været med til de to seneste landsstævner – i Esbjerg 2013 og i Aalborg 2017. Begge gange var det en forrygende oplevelse at deltage med foreningen, og vi er sikre på, at det bliver tilfældet igen - skal du ikke med?
 
Der er gode kræfter, der arbejder på sagen, både erfarne instruktører og arbejdsomme folk, der vil stå for de praktiske detaljer. Konceptet bliver nogenlunde det samme som sidst, dvs. alle kan være med, uanset om du er 18 eller 80 år, du skal bare have lyst til at lave gymnastik til god musik. Hvis du er mellem 15-18 år, kan du deltage sammen med en forælder.
 
Hvis du lige vil have en forsmag på hvad det handler om, så kom til gratis og uforpligtende Landsstævne opstartssamling lørdag den 5. marts 2022 kl 14-16 i Alminde-Viuf Hallen. Her har du mulighed for at få en forsmag på træningen, blive præsenteret for instruktørerne og hilse på de andre deltagere. Du vil også høre lidt om, hvordan Landsstævnet foregår og hvordan man tilmelder sig.
 
Træning bliver hver tirsdag kl 18.30-20 i perioden den 19. april - 28. juni i Alminde-Viuf Hallen. Derudover vil der være en ekstra lørdagstræning i juni 22 og så er vi ellers klar til at give opvisning i Svenborg lørdag den 2. juli om eftermiddagen. Det bliver SÅ godt!
 
DGI Landsstævne er idræt om dagen og fest, musik og fællesskab om aftenen. Det er meget mere end "bare" gymnastik - der er 30 forskellige idrætsgrene, som du kan afprøve under stævnet, masser af fitness workshops, koncerter, opvisninger og meget mere, som man kan være en del af. Så der er noget for hele familien.  Læs mere på www.dgi.dk/landsstaevne. Du kan også læse om de to tidligere gange AVGIF har deltaget med et motionsmix hold - se mere på avgif.dk under fanen gymnastik - diverse.
 
Tag en ven under armen og kom med AVGIF Motionsmix til DGI L2022 - vi glæder os til at være sammen med dig!Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
20-05-2022
-

Viser: 1 uge frem
Kalenderen er tom


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
Besøg vores side
Besøg vores Instagram

Sponsorer


Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening | Alminde-Viuf Hallen, Storgaden 9, 6052 Viuf | CVR: 35691847 | Webmaster: avgif.dk@gmail.com