Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening

GYMNASTIK


Nyheder fra Gymnastikafdelingen

Sæsonen er ved at være slut for de fleste hold, men igen i år tilbyder flere af vores dygtige instruktører forårshold, så der er rig mulighed for at holde sig i gang indtil sommerferien starter! Tilmelding til disse findes i menuen til venstre.

Årets gymnastiksæson har endnu engang været fantastisk, og det er skønt at møde så mange aktive børn og voksne på holdene. Vi håber på gensyn på den anden side af sommeren, og opfordrer til løbende at holde øje med vores holdsider. Når tilmeldingen til næste sæson åbner vil vi både annoncere det her på hjemmesiden og på vores facebook gruppe.
 
Husk derfor at følge gymnastikafdelingens Facebook side, som du finder ved at søge på "AVGIF Gymnastik - Alminde-Viuf". Vi har også en instagram profil, hvor du kan følge vores aktiviteter. Den hedder avgif_gymnastik.

Om selve gymnastikafdelingen i AVGIF kan det nævnes, at den med sin størrelse på omkring 500 medlemmer er en af de største og mest aktive foreninger i lokalsamfundet. Vi tror på "gymnastik for alle", og tilbyder aktiviteter lige fra forældre/barn-hold til motionsgymnastik for seniorer. Vi lægger vægt på, at gymnastik skal være sundt, sjovt og inkluderende.


AVGIF Gymnastik søger instruktører til den kommende sæson!

Er du passioneret omkring gymnastik og brænder for at arbejde med børn og unge? Så har du nu chancen for at blive en del af vores engagerede hold i AVGIF Gymnastik.

Vi søger instruktører til vores gymnastikhold Spilopperne (4-5 år), Saltomaskinen (2.-4. klasse) og JuniorMix (5.-9. klasse). Som instruktør får du mulighed for at skabe sjove og udviklende gymnastikoplevelser for vores lokale børn og unge, samtidig med at du kommer til at indgå i det fantastiske hold af frivillige, som udgør foreningens rygrad.

Interesseret? Tag kontakt til os på email - bestyrelsen@avgifgymnastik.dk – så finder vi ud af, om det netop er dig, vi mangler for at skabe en fantastisk gymnastiksæson.

Gymnastikopvisning lørdag den 23. marts 2024!


Vi har brug for dig som frivillig til når vi byder velkommen til årets gymnastikopvisning lørdag d. 23/3!

​Vi håber du har lyst til at give en hånd med på dagen! Du kan tilmelde dig i det åbne google dokument her. Kan du ikke få linket til at virke skriv da til avgifgymnastik@gmail.com med ønsker, så kan bestyrelsen tilmelde dig.

Vi skal bruge frivillige til:
  • Bod (ca 10 prs): Vagt af ca 1 time i tidsrummet 13.00-16.30. Der vil være introduktion samt ansvarlig til stede. Der tages højde for evt. ønske om at se bestemte hold
  • Køkken (10 prs): Vagt af ca 1 time i tidsrummet 12.45-16.00. Der tages højde for evt. ønske om at se bestemte hold
  • Entrebord (4 prs): Vagt af ca 1 time i tidsrummet 12.30-15.30. Der tages højde for evt. ønske om at se bestemte hold
  • Redskaber (4 prs): Hjælper under hele opvisningen med at slæbe redskaber frem og tilbage for holdene. Gratis træning! Der er en ansvarlig som kender hvert holds opstilling
  • Kagebagere (18 stk): Kager afleveres på dagen, de SKAL være skærefaste, hånd/fingerkager eller småkager. Der ønskes ligeledes 2-3 glutenfri kager.
  • Fotografer: Stemningsbilleder fra gulvet, kan deles af flere personer.
  • Trafikansvarlige (2-3 prs): primært trafik/parkerings-dirigering fra ca. 12-15
Som tak for jeres tid får de frivillige 1 kop kaffe og kage på dagen, samt hyggeligt samvær hele dagen.

Forårshilsner og vi ses til forårsopvisningen!
Bestyrelsen Alminde/Viuf Gymnastikforening
 

Gymnastik opvisning 2023

Der skal lyde en stor tak til alle gymnaster, frivillige, hjælpere, instruktører, publikum og alle andre, som har været med til at gøre dette års gymnastikopvisning så fantastisk.

Det har været en rigtig god afslutning på en utrolig god sæson.
Se et lille udpluk med skiftende billede fra dagen, forneden.

Generalforsamling 25. januar 2023

Onsdag d 25. Januar afholdte foreningen ordinær generalforsamling.

I år sagde vi tak for denne gang til kasserer Stina Ladegaard og Grethe Lund. Natasja Brodersen (tidl. Suppleant) og Heidi Thomsen blev valgt til bestyrelsen. Kort efter generalforsamling trådte Sidsel Larsen ind som suppleant og vi er derfor fuldtallige.

Bestyrelsen har konstitueret sig som følger:

Formand: Annette Vandkilde
Næstformand: Lene Subcleff
Kasserer: Patricia Asmussen
Sekretær: Heidi Thomsen
Medlemmer: Dorte Denta og Natasja Brodersen
Suppleant: Sidsel Larsen
Formandens årsberetning 2022 (87.9 Kb)Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
19-06-2022
-

Viser: 1 uge frem
Kalenderen er tom


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram

Sponsorer


Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening | Alminde-Viuf Hallen, Storgaden 9, 6052 Viuf | CVR: 35691847 | Webmaster: avgif.dk@gmail.com