Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening

Skolebørn - Rytme og spring


MiniRytme

Mandag kl. 16:10 - 16:55 i Multisalen
0. - 2. klasse


Minirytme er sjovt og lærerigt for piger i alderen 0. - 2. klasse. Der vil være masser af leg og forskelligt spændende rytmegymnastik. Vi glæder os til at se en masse gymnastik glade piger.

Kontingentet er inkl. opvisningsdragt

Instruktør Alma Jessen
 


Energibomberne 

Torsdag kl. 16.45 - 17.45 i Multisalen + Hallen 

0. - 1. klasse

Vi er glade for at byde velkommen til vores fantastiske gymnastikhold "Energibomberne" for børn i 0. - 1.  klasse. På dette hold vil vi udforske den spændende verden af rytme og spring. Vi vil lære at bevæge os med glæde, udvikle vores balance og styrke og have det sjovt, mens vi udfordrer os selv.

Hver torsdag kl. 16.45 - 17.45 vil vi gennem legende øvelser og sjove aktiviteter opdage vores kroppes alsidighed og styrke. Vi vil danse til musik, hoppe som små kænguruer og prøve de mest spændende spring! Vores fokus er ikke kun på at lære, men også på at skabe en positiv atmosfære, hvor alle børn føler sig velkomne og opmuntret til at deltage.

Så lad os sammen hoppe ind i denne eventyrlige rejse fyldt med bevægelse, rytme og smil! Vi glæder os til at se alle de spirende gymnaster udfolde deres potentiale og have det sjovt sammen!

Instruktører: Checilie Flarup-Nielsen, Stine Marie Elbæk 

Hjælpere: Lærke Grotbøl Husted, Liv Therkelsen, Julie Ladegaard, Emalie Pustelnik 
 


Saltomaskinen

Torsdag kl. 17:15 - 18:30 i Multisalen + Hallen
2. - 4. klasse

 
På Saltomaskinen starter vi med lidt opvarmning i form af lege og bevægelser for at øge kropsbevidstheden.

Derefter går vi videre med spring, hvor vi vil forsøge at tilpasse træningen til gymnasternes niveau, og så se hvor langt vi kan nå i løbet af året.

Vi glæder os til at opleve glæden ved gymnastik og spring sammen med jer!

Kontingentet er inkl. opvisningsdragt. 

Instruktør Hanne Ladegaard
 


Juniormix

Torsdag kl. 18:30 - 20:15 i Multisalen + Hallen
5. - 9. klasse

 
Juniormix er et hold for dig som går i 5. - 9. klasse, som elsker at lave gymnastik enten som springer eller rytmer, vil være en del af et større fælleskab, og have det sjovt.

Holdet er et mixhold, hvilket vil sige, at man vælger efter 2 prøveomgange, om man vil være springer eller rytmer, men vi træner stadig sammen, opvarmer primært sammen og laver en samlet opvisning.

Så er du springer og har lyst til sjov og leg samt fokuseret og nørdet spring på alle niveauer, så står vi klar på springersiden til at udfordre dig. Om du er nybegynder eller erfaren gymnast, er vi klar til at give dig en fed træning.

Eller er du til dans og rytme og klar på at give den gas med spring over gulv, lave lækre sekvenser, og arbejde med spændende håndredskaber, så er rytmesiden lige dig. Uanset om du har lavet rytme længe eller først lige prøver kræfter med det, er der plads til dig! Vi kommer til at arbejde med forskellige stilarter af dans, og generelt rytme, samt lege en masse og bare hygge og have det sjovt med at lære nyt.

Vi glæder os til at dig!

Instruktører Emil Westmose Riis, Kasper Grau Larsen og Karoline Kargo
 

Gratis prøvegange og tilmelding: 

I sæsonens to første undervisninger er der mulighed for at deltage uforpligtende og prøve gratis (uge 36 og 37), hvis der er plads på holdet.

Efter de to gratis prøvegange skal gymnasten være tilmeldt via hjemmesiden.
 


Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram

Sponsorer


Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening | Alminde-Viuf Hallen, Storgaden 9, 6052 Viuf | CVR: 35691847 | Webmaster: avgif.dk@gmail.com